Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο 2 κρεμμύδια, σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. σ. ξύδι από κόκκινο κρασί 1 κ. σ. κ. σ. πελτέ ντομάτας 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 3 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση 2 φλ. τσαγιού νερό 2 φύλλα δάφνης 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 4 καρότα, σε μεγάλες ροδέλες 1/2 κιλό πατάτες baby κομμένες στη μέση Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το κρέας. Βάλτε το αλεύρι σε ένα ρηχό μπολ και πασπαλίστε τα κομμάτια του μοσχαριού, καλύπτοντας όλες τις πλευρές. Ζεστάνετε το λάδι και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας, σε δόσεις αν χρειάζεται, και ψήστε το από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το από την κατσαρόλα και αφήστε το στην άκρη. Μειώστε τη φωτιά στο μέτριο και προσθέστε τα κρεμμύδια και […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.